Başkan’dan mağaza açılışı

03-02-2012 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan,  Hamzabey Mahallesi’nde bulunan Evim Alış-Veriş Mağazası’nın açılışını gerçekleştirdi.      Ev tekstili, mefruşat, çeyiz ve beyaz eşya

Başkan’dan mağaza açılışı

Ev tekstili, mefruşat, çeyiz ve beyaz eşya ürünlerinin vatandaşa sunulduğu Evim AVM’nin 5’nci merkezi,  Hamzabey Mahallesi Kapalı Pazaryeri karşısında açıldı.
Açılışta bir konuşma yapan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ev ihtiyacında her bütçeye uygun çeşitlerle hizmet verecek işyerinin Mustafakemalpaşa’nın ekonomik hayatına canlılık getireceğine inandığını söylerken, hayırlı olmasını diledi.
     Başkan Kurtulan, izdihamın yaşandığı açılışta işyerinin açılış kurdelesini işletme sahipleri; Mehmet, Evren ve Emrah Mahken kardeşler ile birlikte kesti.
60 yıldır bu sektörde hizmet eden Mahken kardeşler ise 5 katlı mağazalarının açılışını yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

.