Başarılı atletten 5.’lik

29-05-2012 Mustafakemalpaşa Belediyespor Atletizm Takımı koşucusu Mehmet Sarıoğulları, 3.Uluslararası Çayırova Yarı Maratonu’nda ter döktü.      Kocaeli’ye bağlı Çayırova ilçesinde sporu ve kültürü

Başarılı atletten 5.’lik

Kocaeli’ye bağlı Çayırova ilçesinde sporu ve kültürü buluşturan, yurt içinden ve yurtdışından profesyonel ve amatör binlerce sporcunun katıldığı Çayırova Yarı Maratonu, 27 Mayıs Pazar günü gerçekleştirildi.

Dünyanın 14 ülkesinden ve Türkiye’nin birçok kentinden 4 bini aşkın atletin katıldığı yarı maratonda büyük heyecan ve renkli görüntüler yaşandı.

Mustafakemalpaşa Belediyespor atleti Mehmet Sarıoğulları’da Çayırova Yarı Maratonu’nda katıldığı 10 km. yarışını 42.45 dakikada tamamlayarak, 35-39 yaş grubunda 5. oldu.