Barış Çokan’da ‘zamanda yolculuk’

06-12-2010 Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin desteğiyle, koleksiyonerler Mesut Ayaz ve Tekin Tamer, ‘Zamanda Yolculuk 2’ isimli sergi açtı.        Barış Çokan Kültür Merkezi’nde iki

Barış Çokan’da ‘zamanda yolculuk’

Barış Çokan Kültür Merkezi’nde iki gün açık kalacak olan serginin açılışına Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Milli Eğitim müdürü Abdülgani Artan, Ticaret Borsası Başkanı Hasan Yılmazoğlu, meclis üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Başkan Sadi Kurtulan açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Geçmiş ile bugünler arasında zamanın rengini anlatan bir sergi. Ben her iki arkadaşımızı da gösterdikleri çaba ve emek nedeniyle kutluyorum” dedi.

Tunç çağından Roma dönemine kadar sürahiler, takılar, kaseler ile çeşitli kullanım gereçlerinin bulunduğu sergide Mesut Ayaz’a ait 200 adet, Tekin Tamer’e ait ise 195 sikke ve 8 adet tarihi eser bulunuyor.

.