Balkanlarda Mustafakemalpaşa rüzgârı

02-07-2016 Mustafakemalpaşa Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan'da kendi belgesel ekibi ile birlikte Balkanlar'a gönderdiği yüzlerce yeşil-beyaz forma, binlerce Mustafakemalpaşa Tatlısı, havlu, kolonya ile soydaşların gönlünü fethetti.

Balkanlarda Mustafakemalpaşa rüzgârı

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Ramazan Ayı'nda Balkanlarda yaşayan soydaşları unutmadı.

Başkan Sadi Kurtulan, bu mübarek ayda Evlad-ı Fatihan topraklarında yaşayan soydaşlarla Türkiye arasında gönül köprüsü kurmak için belediyenin belgesel ekibini görevlendirdi.

Bulgaristan ve Yunanistan’da köy köy, ilçe ilçe gezerek Ramazan izlenimlerini ekranlara aktaran ekip, Başkan Sadi Kurtulan’ın hazırladığı yüzlerce yeşil beyazlı forma ile binlerce Mustafakemalpaşa tatlısı, havlu ve kolonyayı soydaşlara dağıttı.

Ailesi Bulgaristan'ın Plevne şehrinden gelen Başkan Sadi Kurtulan, Ramazan Ayı'nda küçükte olsa soydaşların dualarını almanın mutluluğunu yaşadığını söylerken desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye teşekkür etti.

4 milyon kişiye ulaştı

Mustafakemalpaşa Belediye ekibi tarafından çekilen ve 25 bölümü kapsayan belgeseller kısa sürede sadece sosyal medya üzerinden 600 bini aşkın kişi tarafından izlendi.

Aynı anda Bursa’nın yerel televizyonlar ile Balkanlar'da yayın yapan televizyon kanallarında da her gün yayınlanan belgeseller 25 günde 4 milyon aşan bir izleyici kitlesine ulaştı.