Bakkallar Odası’ndanKurtulan’a ziyaret

09-04-2010 Bakkallar Odası Başkanı Bülent Timur ve Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti. Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu söyleyen Belediye

Bakkallar Odası’ndanKurtulan’a ziyaret

Mustafakemalpaşa Bakkallar Odası Başkanı Bülent Timur ve Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti.

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu söyleyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, “Sizler bulunduğunuz mahallenin gayri resmi bekçisi ve muhtarlarısınız. Sizlere her türlü desteğe hazırım” dedi.

Bakkallar Odası Başkanı Bülent Timur da kongreden sonra yeni göreve gelmiş yönetim kurulu olarak ziyarette bulunduklarını belirterek, Bakkallar Odası olarak ilçenin gelişimine katkı koyacak her türlü projeye desteğe hazır olduklarını söyledi.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, sivil toplum örgütlerinin kongrelerinin sona erdiğini ve en kısa zamanda tüm dernekleri ziyaret edeceğini sözlerine ekledi.