Bakan Müezzinoğlu'ndan ziyaret

06-10-2015 Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Mustafakemalpaşa'yı ziyaret ederek, vatandaşlarla buluştu. Erken saatlerde Mustafakemalpaşa'ya gelen Bakan Müezzinoğlu'nun ziyaret programına; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, AK

Bakan Müezzinoğlu'ndan ziyaret

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Mustafakemalpaşa'yı ziyaret ederek, vatandaşlarla buluştu. Erken saatlerde Mustafakemalpaşa'ya gelen Bakan Müezzinoğlu'nun ziyaret programına; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, AK Parti İlçe Başkanı Sadettin Akkoyunlu ve parti teşkilatı da eşlik etti. Ziyaret kapsamında esnafları gezen, vatandaşlarla çay içerek, sohbet eden Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Devlet Hastanesi'ne de inceleme gezisinde bulundu. Hastane yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler alan Bakan Müezzinoğlu, ziyaret ettiği polikliniklerde hastaların sıkıntılarını dinleyip, acil şifalar diledi.