Bakan Günay tatlı çevirmeye takıldı

18-09-2012 Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından Bursa-İzmir Karayolu’ndan geçen yolculara geleneksel olarak Mustafakemalpaşa Tatlısı ikram edildi.      14 Eylül Kurtuluş Bayramı’nın 90. yılı etkinlikleri

Bakan Günay tatlı çevirmeye takıldı

14 Eylül Kurtuluş Bayramı’nın 90. yılı etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen ve eski bir gelenek olan tatlı ikramının bu yıl ki özel konuğu Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay oldu.

Balıkesir yönüne yolculuk eden Bakan Günay, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın tatlı ikramını geri çevirmedi.

Makam aracını durdurarak Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ile görüşen Bakan Ertuğrul Günay; “ Geçekleştirdiğiniz bu etkinlik çok güzel. Sizleri tebrik ediyorum ve Mustafakemalpaşa’nın kurtuluş yıl dönümünü kutluyorum” dedi.

.