Bakan Çelik’ten Belediye’ye ziyaret

25-06-2012 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Mustafakemalpaşa Belediyesi’ni ziyaret ederek, Başkan Sadi Kurtulan ile görüştü.      Maden Şehitleri Aileleri

Bakan Çelik’ten Belediye’ye ziyaret

Maden Şehitleri Aileleri Dayanışma Derneği’nin açılışını yapmak için Mustafakemalpaşa’ya gelen Bakan Faruk Çelik, 3 yıl önceki grizu patlamasında hayatını kaybeden 19 işçinin aileleri ile Etibank Sosyal Tesisleri’ndeki yemekte bir araya gelmesinin ardından Mustafakemalpaşa Belediyesi’ni ziyaret etti.

Bakan Çelik, AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, Bursa Vali Yardımcısı Adnan Çakıroğlu ve bir grup heyetin katıldığı ziyarette Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’dan yapılan hizmetler ve projeler hakkında bilgiler aldı.

Adnan Menderes Meydanı ve Kirmasti Deresi Rekreasyon projeleri hakkında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’e bilgiler veren Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 3 yıldır Mustafakemalpaşa’da yaşanan hızlı değişimin süreceğini dile getirdi.

Bakan Faruk Çelik ise birlikte Belediye Hizmet Binası’nı gezdiği Başkanı Sadi Kurtulan’a çalışmalarında başarılar diledi.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Bakan Faruk Çelik’e günün anısına plaket ve Suuçtu Şelalesi’nin tablosunu hediye etti.

.