Bakan Çağatay’dan Gençlik Merkezi Projesi’ne destek

20-10-2014 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’a projelendirilme aşamasında olan Gençlik Merkezi, Sosyal Yaşam ve Spor

Bakan Çağatay’dan Gençlik Merkezi Projesi’ne destek

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’a projelendirilme aşamasında olan Gençlik Merkezi, Sosyal Yaşam ve Spor Tesisi hakkında bilgiler verdi. Başkan Kurtulan, bir takım ziyaret ve incelerlerde bulunmak üzere Bursa’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç’la bir süre görüştü. Mustafakemalpaşa’daki sportif faaliyetler ve tesisleşme konusunda Bakan Kılıç’ı bilgilendiren Başkan Sadi Kurtulan, Etibank karşında bulunan 60 dönümlük alanın yaşam ve spor merkezi olarak Mustafakemalpaşa’ya kazandırılmasına yönelik çalışmaları anlattı.   Örnek proje   Yılladır atıl durumda bulunan alanı geçmiş dönemde devraldıklarını belirten Başkan Kurtulan, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin işbirliği ile örnek bir projeye imza atacaklarını dile getirdi. Başkan Kurtulan; “ Söz konusu proje alanı meclisimiz tarafından Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne bedelsiz olarak devredildi. 3 yıl içinde bu bölgeye çağdaş bir donatı uygulanacak. Mustafakemalpaşa’nın çehresi bu merkez ile değişecek” dedi.   Projeye destek   Projenin takipçisi olacaklarını söyleyen Bakan Akif Çağatay Kılıç ise gençlik ve spora dönük her hizmete destek vereceklerini kaydetti. Gençlere kendilerini geliştirebileceği imkânlar sunulmasının önemine dikkat çeken Bakan Kılıç; “ Gençlik Merkezleri’nin hem mimari hem de yapısı açısından farklı özellikleri olan, gençlerimize her yönüyle ufuk açabilecek, kendilerini geliştirebilmek için fırsat verebilecek, imkânlar olabilmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.