Bahar Şenlikleri Coşkulu Geçti

12-05-2009 Belediyesi tarafından düzenlenen 4. geleneksel Bahar Şenliği ve hıdrellez pilav günü vatandaşların yoğun katılımıyla coşkulu geçti. Etkinliğe Bursa Millet Vekili Ali

Bahar Şenlikleri Coşkulu Geçti

Tepecik Belediyesi tarafından düzenlenen 4. geleneksel Bahar Şenliği ve hıdrellez pilav günü vatandaşların yoğun katılımıyla coşkulu geçti.

Etkinliğe Bursa Millet Vekili Ali Koyuncu yanı sıra Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan, Tepecik Belediye Başkanı Metin Boru, Yeşilova Belediye Başkanı İbrahim Tan, İlçe Emniyet Müdür Vekili Baş Komiser Zeki Arslan, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Damızlık Yetiştiriciliği Birliği Başkanı İsmail Anıl, çeşitli sivil toplum örgüt temsilcileri ile daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tepecik Belediye Başkanı Metin Boru’nun açılış konuşması ile başlayan program, büyükbaş hayvan güzellik yarışmasıyla devam etti. Daha sonra Tepecik İlköğretim Okulundan katılan çeşitli folklor ekiplerinin gösterileri nefes keserken, Bursa İnegöl Mehter takımının konseri de vatandaşlar tarafından coşku ile alkışlandı.