Bahar hazırlığı

29-03-2010 Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçede parke taş-bordür çalışmalarını sürdürüyor. Mustafakemalpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, geçtiğimiz yıl başlattığı parke-bordür çalışmalarını ara vermeden

Bahar hazırlığı

Mustafakemalpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçede parke taş-bordür çalışmalarını sürdürüyor.

Mustafakemalpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, geçtiğimiz yıl başlattığı parke-bordür çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Parke taş ve bordür çalışmalarının yanı sıra kış aylarında bozulan yolların da asfalt yama işlemleri yapılmaya başlandı.

Fen İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; son olarak parke taş-bordür çalışmaları İstiklal Sokak’ta gerçekleştirilirken, havaların müsait olması ile birlikte parke-bordür döşeme işlemlerinin süreceği bildirildi. Asfalt tamir çalışmaları ise 14 Eylül Bulvarı ile Cumhuriyet Bulvarı’ndan başlatıldı.