Badem Çiçekleri’ne büyük alkış

23-03-2015 Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi Tiyatrosu, Çanakkale Zaferi’nin 100. yılı kapsamında sahnelediği oyunla büyük beğeni kazandı. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve

Badem Çiçekleri’ne büyük alkış

Mustafakemalpaşa Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi Tiyatrosu, Çanakkale Zaferi’nin 100. yılı kapsamında sahnelediği oyunla büyük beğeni kazandı. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Belediye Düğün Salonu’nda sergilenen ‘Badem Çiçekleri’ adlı tek perdelik oyun, tiyatro severlere duygulu anlar yaşattı. Engelli tiyatrocularında rol aldığı oyunu Necati Gülmez yönetti. Çanakkale Savaşları sırasında ülkenin, cepheye gidenlerin ve geride kalanların durumunu dramatik bir dille anlatan oyun ayakta alkışlanırken, izleyicilerden tam not aldı. Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Eren, oyunun ardından tiyatro ekibini tebrik ederek, çiçek takdim etti.