Babanıza Sevginizi Anlatın

11-06-2009 Babalarına Duydukları Sevgi, Milyonlarca Kalbin Bir Arada Attığı Özel Bir Gün Olan 'Babalar Günü'nde, Mustafakemalpaşa Belediyesi ve Yerel Gündem 21

Babanıza Sevginizi Anlatın

Evlatların Babalarına Duydukları Sevgi, Milyonlarca Kalbin Bir Arada Attığı Özel Bir Gün Olan 'Babalar Günü'nde, Mustafakemalpaşa Belediyesi ve Yerel Gündem 21 Genel Sekreterliği ortaklaşa ödüllü kompozisyon yarışması düzenliyor. 7’den 70’e tüm ilçe halkımızın katılabileceği kompozisyon yarışmasında babasına olan sevgisini en iyi duygularla anlatacak 4 kişi oluşturulan jüri tarafından seçilecek. 17 Haziran 2009 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nde toplanacak kompozisyonlar, 21 Haziran 2009 Pazar günü jüri tarafından belirlenerek dereceye giren kişilere ödülleri verilecek.

Babalar gününe özel kompozisyon yarışmasının düzenlenmesinde büyük rolü olan YG 21 Genel Sekreteri Nuray Laçiner “ İlçemizde yaşayan hemşerilerimizin babalarına duyduğu sevgiyi, özlemi; büyük küçük, kadın erkek, genç yaşlı fark etmeden içtenlikle anlatabilirler. Yarışmamızda hiçbir sınır yoktur. Sosyal sorumluluk kapsamında bizlerin görevi aile kavramının önemini vurgulayarak benimsetmektir. Sizde babanıza sevginizi anlatmak istiyorsanız başvurularınızı bekliyoruz.” dedi.

Düzenlenecek olan kompozisyon yarışmasının sonunda Özkan Büyükçivici katkılarıyla birinciye bilgisayar, Sefa Mefruşat ve Arçelik Bayii katkılarıyla ikinciye bisiklet, Pabuç Outlet katkılarıyla Üçüncüye Eşofman Takımı ve mansiyon ödülü dalında Salamcı Kundura katkılarıyla Spor ayakkabı sahiplerini bulacak.