AZİZ YILDIRIM'DAN BAŞKAN ŞÜKRÜ ERDEM’E ZİYARET

17-05-2024 1994 yılında Mustafakemalpaşa Belediye Başkanımız Şükrü Erdem’in Spor Bakanlığı yaptığı, aynı dönemde Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlı Aziz Yıldırım’ın başkanlığında yapılan hatır maçı ile hafızalara kazanan iki başkan 30 yılın ardından Mustafakemalpaşa’da

AZİZ YILDIRIM'DAN BAŞKAN ŞÜKRÜ ERDEM’E ZİYARET

1994 yılında Mustafakemalpaşa Belediye Başkanımız Şükrü Erdem’in Spor Bakanlığı yaptığı, aynı dönemde Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlı Aziz Yıldırım’ın başkanlığında yapılan hatır maçı ile hafızalara kazanan iki başkan 30 yılın ardından Mustafakemalpaşa’da bir araya geldi.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün efsanevi eski başkanı ve Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Adayı Aziz Yıldırım Mustafakemalpaşa’da büyük yankı uyandıran bir ziyaret gerçekleştirerek, Belediye Başkanımız Şükrü Erdem’i ziyarette bulundu. Yıldırım, Başkan Şükrü Erdem’i makamında ziyaret etti. Ziyaret ilçede heyecan ve sevinçle karşılandı.

Aziz Yıldırım ve Şükrü Erdem, ilçenin spor altyapısı, gençlerin spora teşviki ve gelecekteki projeler hakkında derinlemesine sohbet ettiler. Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'deki tecrübelerini ve sporun toplum üzerindeki olumlu etkilerini paylaşarak, Mustafakemalpaşa’nın spor olanaklarının geliştirilmesi için önerilerde bulundu.

Görüşmenin ardından Aziz Yıldırım ve Şükrü Erdem, vatandaş ile bir araya gelerek hatıra fotoğrafları çektirdi.

Aziz Yıldırım’ın ziyaretinden mutluluk duyduğunu dile getiren Belediye Başkanımız Şükrü Erdem, ‘’ Kıymetli Başkanımızı ilçemizde ağırlamak bizler için büyük mutluluk. Ziyaretleri için çok teşekkür ederim. Fenerbahçe Başkanlık seçimlerinde başarılar diliyorum.  ’’ifadelerini kullandı.