Azatlı caddesi asfaltlandı

31-05-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi, yeni sezon asfalt çalışmalarına Azatlı Caddesi’nden start verdi.        İlçede iki yıldır girilmedik mahalle ve sokak bırakmayan Mustafakemalpaşa Belediyesi,

Azatlı caddesi asfaltlandı

İlçede iki yıldır girilmedik mahalle ve sokak bırakmayan Mustafakemalpaşa Belediyesi, bu yıl asfalt sezonunun startını Azatlı Caddesi’nden verdi. Azatlı caddesindeki asfalt çalışmaları son sürat tamamlanırken, toplam 2 bin 50 ton binder tabakası ve bin 750 ton da aşınma tabakası döşendiği bildirildi. Orta Mahalle’de de toplam 900 ton asfalt serme işlemi yapılırken, ara sokaklarda parke çalışmaları ise tüm hızıyla sürüyor.

Çalışmaları yerinde izleyen Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, göreve geldikleri günden bu yana ana caddeleri asfalt, ara sokakları da parke taşı yapma çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini söyledi. Başkan Kurtulan, “Bu çalışmalarda artık sona doğru geliyoruz. Doğalgaz döşeme çalışmaları olan sokakları da parke taşı ve asfalt yaparak ilçemizi daha yaşanır bir hale getireceğiz” dedi.

.