Ayna, Ramazan’da gönülleri fethetti

07-07-2014 başarılı müzik gruplarından Ayna, Mustafakemalpaşa’da verdiği konserde hayranlarına unutulmaz bir Ramazan akşamı yaşattı. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Temaşa-i Ramazan etkinlikleri kapsamında

Ayna, Ramazan’da gönülleri fethetti

Türkiye’nin başarılı müzik gruplarından Ayna, Mustafakemalpaşa’da verdiği konserde hayranlarına unutulmaz bir Ramazan akşamı yaşattı. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Temaşa-i Ramazan etkinlikleri kapsamında Adnan Menderes Meydanı’nda sahneye çıkan Alternatif Rock Müziği’nin ünlü grubu Ayna, dillerden düşmeyen şarkılarını sevenlerinin coşkulu korosu eşliğinde seslendirdi. İlginin yoğun olduğu konserde alanı dolduran Mustafakemalpaşalılar büyük bir coşku yaşadı. 1.5 saat sahnede kalan Ayna grubunun solisti Erhan Güleryüz; ‘Ceylan’, ‘Gelincik’, ‘Çayımın Şekeri’, ‘Anlatmalıymış Meğer’ ve  ‘Akdeniz’ gibi hafızalara kazınmış parçalarını Mustafakemalpaşalılar için söyledi. Muhteşem konserde enerjisi ile dinleyenlerini mest eden grup Ayna, büyük alkış aldı. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, keyifli konserin sonunda solist Erhan Güleryüz’e bir tablo ve plaket takdim ederek, Mustafakemalpaşalılara yaşattıkları gece için teşekkür etti. Erhan Güleryüz’de yıllar sonra Mustafakemalpaşa’da bir kez daha konser vermekten büyük bir keyif aldığını dile getirdi.