Ayın personeli seçildi

17-12-2012 Belediyesi’nin başlattığı ‘Ayın Personeli’ uygulaması devam ediyor. Belediye personelinin moral ve motivasyonunu yüksek seviyede tutmak, personeli daha özverili çalışmaya teşvik etmek

Ayın personeli seçildi

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin başlattığı ‘Ayın Personeli’ uygulaması devam ediyor.

Belediye personelinin moral ve motivasyonunu yüksek seviyede tutmak, personeli daha özverili çalışmaya teşvik etmek amacıyla 2012 yılında başlatılan uygulama kapsamında Kasım ayının başarılı personeli belirlendi.

Komisyon tarafından yapılan değerlendirme sonucu İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nde görevli Hasan Atabey, Kasım ayının en başarılı personeli seçildi.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’da işinde vatandaş ve personel memnuniyetini benimseyen bir anlayış ve duyarlılıkla görev yapan Hasan Atabey’e örnek çalışmalarından dolayı teşekkür ederek kutladı.