Geri Dön

Ayın Personeli belirlendi

28-02-2012 Mustafakemalpaşa Belediyesi, memur personelinin moral ve motivasyonunu yüksek seviyede tutmak, personeli daha özverili çalışmaya teşvik etmek amacıyla 2012 yılında ‘Ayın

Ayın Personeli belirlendi

28-02-2012 Mustafakemalpaşa Belediyesi, memur personelinin moral ve motivasyonunu yüksek seviyede tutmak, personeli daha özverili çalışmaya teşvik etmek amacıyla 2012 yılında ‘Ayın

     Mustafakemalpaşa Belediyesi, memur personelinin moral ve motivasyonunu yüksek seviyede tutmak, personeli daha özverili çalışmaya teşvik etmek amacıyla 2012 yılında ‘Ayın Başarılı Personeli’ uygulamasını başlattı.

     BEM-BİR-SEN ile imzalanan Sosyal Denge Sözleşme kapsamında yürürlüğe giren ‘Ayın Personeli’ uygulaması; personelin, parmak izi personel devam kontrol sistemi uygulaması, ay içindeki mesai devamlılığı, yaptığı işi ile ilgili performans değerlendirmesi, belediye içerisinde müdür ve amirlerine saygısı, arkadaşları ile uyumu, vatandaşa yüz yüze hizmet veren birimlerde, vatandaşla olumlu ilişkileri ve kılık kıyafeti göz önünde bulundurularak gerçekleştiriliyor.

     2012 yılı Ocak ayı itibari ile ilk kez başlatılan uygulama sonucu Yazı İşleri Müdürlüğü personellerinden Evlendirme Memuru Hayati Atalay ‘Ayın Başarılı Personeli’ seçildi.

     İşini severek yapan, mutlu personelin veriminin artacağına ve çok daha güzel projelere, çalışmalara imza atacağına inandığını kaydeden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan konu ile ilgili olarak; “ Biz, en alt kademeden en üst kademeye kadar Mustafakemalpaşa’ya hizmet eden kişileriz. Belediyemiz bünyesinde çalışmakta olan personelimizin gayretlerini daha iyi tespit etmek, tespit edilen en gayretli personelin çabalarını takdir etmek ve bu vesileyle personellerimizin gayretlerini teşvik ederek çalışanlar arasında bir nebze de olsa tatlı bir yarış ve motivasyon oluşturmak amacıyla bu uygulamayı başlattık. İlk kez yapılan uygulamada personellerin seçimi, oluşturulan bir komisyon tarafından amir ve müdürlerinin de kanaati alınarak belirlenmektedir. Her ayın sonunda gerçekleştirilecek değerlendirme sonucu, seçilen personele motivasyon amacıyla bir ödülde takdim edilecektir. Bu ay, en başarılı personel olarak Yazı İşleri Müdürlüğü’nde görevli Evlendirme Memuru Hayati Atalay seçilmiştir. İşinde, vatandaş ve personel memnuniyetini benimseyen bir anlayış ve duyarlılıkla görev yapan, bu davranışı ile diğer personele örnek olan arkadaşımızı kutluyorum. Başta ayın personeli olmak üzere, tüm personelime gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.