Atletlerden madalya avı

26-09-2014 Belediye Spor Atletizm Takımı başarıya doymuyor. Katıldıkları birçok şampiyonadan derece ile dönen Belediye Spor’lu atletler, son olarak Bursa ve Ayvalık’da yapılan

Atletlerden madalya avı

Mustafakemalpaşa Belediye Spor Atletizm Takımı başarıya doymuyor. Katıldıkları birçok şampiyonadan derece ile dönen Belediye Spor’lu atletler, son olarak Bursa ve Ayvalık’da yapılan atletizm mücadelelerinde de madalyaya uzanarak, başarılarını taçlandırdı. Cunda Adası’nda yapılan 16 km’lik Ayvalık Koşusu’ nda Belediye Spor’un tecrübeli atleti Tanzer Dursun 45 yaş grubunda üçüncü oldu. Bursa’da yapılan 15 km’lik Eker Koşusu’nda ise Belediye Spor’un bir diğer başarılı atleti Cemalettin Suntur 45 yaş grubunda üçüncü olurken,  Oktay Can ve Mehmet Sarıoğulları da zorlu maratonu başarı ile tamamladı.