Atletlerden Atatürk Yarışı’nda derece

29-12-2014 Belediye Spor Atletizm Takımı, 79. Büyük Atatürk Koşusu’nda takım halinde kürsüye çıktı. Bursa’da düzenlenen 79. Büyük Atatürk Yarışı,  60 atletin katılımıyla

Atletlerden Atatürk Yarışı’nda derece

Mustafakemalpaşa Belediye Spor Atletizm Takımı, 79. Büyük Atatürk Koşusu’nda takım halinde kürsüye çıktı. Bursa’da düzenlenen 79. Büyük Atatürk Yarışı,  60 atletin katılımıyla Çekirge-Heykel arasında koşuldu. 5 kilometrelik parkurda dereceye girmek için kıyasıya yarışan atletler büyük heyecan yaşattı. Koşuda, Mustafakemalpaşa Belediye Spor atletlerinden Mehmet Sarıoğulları 35 yaş grubunda ikinci olurken, 30 yaş grubunda Oktay Can ise üçüncülüğü el etti. Oktay Can, Mehmet Sarıoğulları, Deniz Çelik ve Sezer Demir’den oluşan Mustafakemalpaşa Belediye Spor Atletizm Takımı’ da baştan sona büyük mücadelenin yaşandığı yarışta dereceye girerek, takım halinde 2.’lik kürsüsüne çıktı.