Atletler zorlu maratonda ter dökecek

12-09-2014 düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıl dönümü, ‘Suuçtu-Tümbüldek Yol Koşusu’ ile kutlanacak. Mustafakemalpaşa Belediyesi ve Bursa Atletizm Temsilciliği’nin organizasyonuyla bu yıl 3.’sü

Atletler zorlu maratonda ter dökecek

Mustafakemalpaşa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıl dönümü, ‘Suuçtu-Tümbüldek Yol Koşusu’ ile kutlanacak. Mustafakemalpaşa Belediyesi ve Bursa Atletizm Temsilciliği’nin organizasyonuyla bu yıl 3.’sü gerçekleştirilecek koşu, Suuçtu Şelalesi, Tümbüldek Kaplıcaları ve Adnan Menderes Meydanı arasındaki 23 kilometrelik güzergâhta yapılacak. 14 Eylül 2014 Pazar günü saat 09.00’da start alacak koşuya yerli ve yabancı 200 atlet katılacak. Atletizm sporunu geliştirmek ve Mustafakemalpaşa’nın turizm değerlerini tanıtmak amacıyla düzenlenen 3. Suuçtu-Tümbüldek Yol Koşu’su 10 ayrı yaş grubunda  gerçekleştirilecek. Atletizmi geniş kitlelere ulaştırmayı hedeflediklerini söyleyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Kurtuluş Bayramı’nda sporun paylaşma ve birliktelik duygularını bu organizasyonda yaşayacaklarını dile getirdi.