Atletler ‘Kurtuluş’ için koşacak

13-09-2013 Belediyesi, 12-21 Eylül Kurtuluş Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlediği ‘ Suuçtu-Tümbüldek Yol Koşu’na ev sahipliği yapacak. Mustafakemalpaşa Belediyesi ve Bursa Atletizm İl

Atletler ‘Kurtuluş’ için koşacak

Mustafakemalpaşa Belediyesi, 12-21 Eylül Kurtuluş Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlediği ‘ Suuçtu-Tümbüldek Yol Koşu’na ev sahipliği yapacak. Mustafakemalpaşa Belediyesi ve Bursa Atletizm İl Temsilciliği organizasyonuyla bu yıl 2.’si gerçekleştirilecek koşu, Suuçtu Şelalesi, Tümbüldek Kaplıcaları ve Mustafakemalpaşa arasındaki 23 kilometrelik güzergâhta yapılacak. 15 Eylül 2013 Pazar günü saat 09.00’da start alacak koşuya aralarında milli atletlerinde bulunduğu yerli ve yapancı 205 atlet katılacak. Atletizm sporunu geliştirmek ve Mustafakemalpaşa’nın turizm değerlerini tanıtmak amacıyla düzenlenen 2. Suuçtu-Tümbüldek Yol Koşu’su 10 ayrı yaş grubunda  gerçekleştirilecek. Atletizmi geniş kitlelere ulaştırmayı hedeflediklerini söyleyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Mustafakemalpaşa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yılında sporun paylaşma ve birliktelik duygularını bu organizasyonda yaşayacaklarını dile getirdi.