Atletler, Kazancı Koşusu’na damgasını vurdu

04-07-2012 Mustafakemalpaşa Belediyespor Atletizm Takımı, Bursa’da yapılan 7. Kazancı Dostluk Koşusu’ndan başarıyla döndü.      Bursa Masterler Atletizm Kulübü’nün geleneksel olarak düzenlediği Kazancı

Atletler, Kazancı Koşusu’na damgasını vurdu

Bursa Masterler Atletizm Kulübü’nün geleneksel olarak düzenlediği Kazancı Dostluk Koşusu, 300 atletin katılımıyla Şükraniye-Kazancı-Kozluören parkurunda gerçekleştirildi.

Hafta sonu yapılan 9 kilometrelik koşuya 8 atletle katılan Mustafakemalpaşa Belediyespor Atletizm Takımı’ndan Esra Aydın, 14. yaş grubunda ilk sırayı alarak, birincilik kürsüsüne çıktı.

Mustafakemalpaşa Belediyespor atletlerinden Cemalettin Suntur 40. yaş grubunda 2. olurken, aynı yaş grubunda Tanzer Dursun 3., Mehmet Sarıoğulları ise 35. yaş grubunda 5. sırayı elde etti.

Mustafakemalpaşa Belediyespor Atletim Takımı ayrıca, Masterler dalında 12 takımın katıldığı koşuda, Bulgaristan Herkes İçin Spor Hareketi ve Çayırova takımlarının önünde 124 puanla birinciliği kazandı.

7. Kazancı Dostluk Koşusu’nda dereceye giren atletler, Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak ve Galip Çakmakçı tarafından ödüllendirildi.

.