Atletler dostluk için koştu

10-07-2013 Masterler Atletizm Kulübü tarafından geleneksel hale getirilen Kazancı Dostluk Koşusu büyük bir katılımla gerçekleştirildi. İnegöl Fenerbahçeliler Derneği ve Muhtarın Yeri Kazancı

Atletler dostluk için koştu

Bursa Masterler Atletizm Kulübü tarafından geleneksel hale getirilen Kazancı Dostluk Koşusu büyük bir katılımla gerçekleştirildi. İnegöl Fenerbahçeliler Derneği ve Muhtarın Yeri Kazancı Köftecisi Yakup Fidan’ın katkılarıyla bu yıl 8.’si düzenlenen koşuya, çeşitli kentlerden ve Bulgaristan’dan gelen 300’ü aşkın master atlet katıldı. Kestel’e bağlı Kazancı ile Kozluören köyleri arasında yapılan koşuda Mustafakemalpaşa Belediyespor Atletizm Takımı; Tanzer Dursun, Mehmet Sarıoğulları, Cemalletin Suntur, Oktay Can ve Cansu Maraz’dan oluşan ekiple yer aldı. Çeşitli kategorilerde gerçekleştirilen Kazancı Dostluk Koşu’na 40 yaş kategorisinde katılan Tanzer Dursun 1.’liği kazanarak şampiyonluk kürsüsüne çıkarken, Cemalletin Suntur da ikinci oldu. 35 yaş kategorisinde ise Mehmet Sarıoğulları 4.sırayı elde etti. Mustafakemalpaşa Belediyespor, takım sıralamasında da 2.’liği kazandı.