Atletizm Takımı başarıya doymuyor

13-05-2013 Belediye Spor Atletizm Takımı, maraton koşularındaki başarılarına bir yenisini daha ekledi. Belediye Spor atletleri, İznik Ultra Maratonu’ndan sonra Çekmeköy Ultra Maratonu’nun

Atletizm Takımı başarıya doymuyor

Mustafakemalpaşa Belediye Spor Atletizm Takımı, maraton koşularındaki başarılarına bir yenisini daha ekledi. Belediye Spor atletleri, İznik Ultra Maratonu’ndan sonra Çekmeköy Ultra Maratonu’nun dan da derece ile döndü. Çekmeköy Belediyesi ve Team Ultra Trail Runner tarafından düzenlenen Çekmeköy 3. Ultra Maratonu, hafta sonu Çekmeköy ormanlarında yapıldı. Hızdan çok dayanıklılık ve dikkat gerektiren zorlu bir parkurda gerçekleştirilen maratona, Mustafakemalpaşa Belediye Spor atletleri de katıldı. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden 100’e yakın atletin yer aldığı 20 km, 30 km, 45 km ve 60 km’lik parkurda atletler dereceye girmek için ter döktüler. İnişli, çıkışlı ve zorlu olduğu kadar da zevkli bir parkurda yapılan yarışta, 45 km.’lik patika koşusuna katılan Mehmet Sarıoğulları, 4 saat 30 dakikalık derecesiyle 2.’lik kürsüsüne çıktı. Tanzer Dursun ise 6 saat 10 dakikada tamamladığı 60 km’lik patika koşusunda 3. olarak önemli bir başarı kazandı.