Atık Su Arıtma Tesisi’nin startı verildi

23-06-2011   Mustafakemalpaşa ‘Ortak Atık Su Arıtma Tesisi’ projesinin işyeri teslimi yapılarak imza töreni gerçekleştirildi.     İhalesi gerçekleştirilen “Ortak Atık Su

Atık Su Arıtma Tesisi’nin startı verildi

İhalesi gerçekleştirilen “Ortak Atık Su Arıtma Tesisi”nin projesinin startı verildi.

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nde yapılan imza törenine; Mustafakemalpaşa Belediye Başkanvekili Ayhan Dadak, Yalıntaş Belediye Başkanı Mahmut Ertuğrul, Tatkavaklı Belediye Başkan vekili Orhan Ünlü, Yeşilova Belediye Başkanı İbrahim Tan, Tepecik Belediye Başkanı Metin Boru, Ovaazatlı Belediyle Başkanı ilhan Gürkaş, İller Bankası Genel Müdürlüğü Proje Şube Müdürü İnşaat Mühendisi Erdoğan Topçu ve Altar Mühendislik Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi yetkilileri katıldı.

Atık Su Projesi ile Mustafakemalpaşa ve belde belediyelerinin tüm atık suları arıtılarak tekrar Mustafakemalpaşa çayına deşarj edilecek.

Uygulama projesinin yaklaşık 1 yılda sonuçlandırılacağı ve ardından ihalesi gerçekleştirilerek inşaat aşımına geçileceği bildirildi.

.