Atatürk’ü Anma Halk Yürüyüşü Yapıldı

18-05-2009 Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Cuma günü çelenk sunumu ile başlayan Gençlik Haftası

Atatürk’ü Anma Halk Yürüyüşü Yapıldı

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Cuma günü çelenk sunumu ile başlayan Gençlik Haftası Kutlama etkinlikleri Atatürk’ü Anma Halk yürüyüşü ile devam etti.

17 Mayıs 2009 Pazar günü saat 12:00’de Etibank Parkı önünden başlayan yürüyüşe ; İlçe Kaymakamı Adem Saçan, Belediye Başkan Yardımcıları Galip Çakmakçı, Ayhan Dadak, Sevgisun Gizli, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Murat Gürdal, İlçe Emniyet Müdürü İskender Çalışır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eren, Gençlik Spor İlçe Müdürü Emin Turan, Belediye Personeli, Siyasi Parti ve Sivil Toplum örgütlerinin temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Okulların bayrak ve filamaları eşliğinde başlayan “ Atatürk’ü Anma Halk Yürüyüşü” korteji Bursa Caddesi üzerinden 14 Eylül Bulvarına, askerlik şubesi önünden Balıkesir caddesi saat meydanı ve Kirmasti 2. köprüsünden geçerek Cumhurluk alanına vardı. Cumhurluk Alanında saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla yürüyüş sona erdi.