Atatürk sevdiği şarkılarla anılıyor

10-11-2016 Mustafakemalpaşa Belediyesi Türk Müziği Korosu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü 10 Kasım'da sevdiği şarkılarla anacak.

Atatürk sevdiği şarkılarla anılıyor

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Atatürk, ebediyete irtikalinin 78. yıl dönümünde Mustafakemalpaşa'da özel bir etkinlikle anılacak.

Belediye Türk Müziği Korosu, 10 Kasım Atatürk'ü Anma ve Atatürk Haftası kapsamında Gazi'nin sevdiği şarkılardan oluşan bir konser verecek.

Şef Halit Tanrısever yönetimindeki özel konser, 10 Kasım Perşembe saat 20.00'da Belediye Düğün Salonu'nda ücretsiz yapılacak.

20 kişilik koro 1 saatlik konserde, Atatürk’ün sevdiği; Vardar Ovası, Çökertme, Çalın Davulları ve Yemen türküsü gibi 17 eser seslendirecek.