At Arabaları Denetimleri Yapılıyor

23-06-2009 Zabıta Ekipleri Trafik Büro Personeli ilçemizde çalışmakta olan, eşya taşımacılığı, hurda taşımacılığı ve tarla işlerine giden at arabalarının denetimlerine başladı. Geçtiğimiz

At Arabaları Denetimleri Yapılıyor

Belediyemiz Zabıta Ekipleri Trafik Büro Personeli ilçemizde çalışmakta olan, eşya taşımacılığı, hurda taşımacılığı ve tarla işlerine giden at arabalarının denetimlerine başladı.

Geçtiğimiz günlerde Zabıta Trafik Büro personelince yapılan denetimlerde, ilçemiz sokaklarının kirlenmemesi için yönetmelik gereği at arabalarında torba, faraş, kova ve süpürge bulundurulması zorunluluğuna uyulup uyulmadığının kontrolleri gerçekleştirildi. Torba, faraş, kova ve süpürgesi bulunmayan at arabalarının çalışmasına izin verilmedi.

Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan ise konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında “ Çevreye karşı duyarlı bir belediye olarak çevre kirliliği ile ilgili gerekli önlemlerimizi alıyoruz. İlçemizde yer alan at arabalarının kullanımı esnasında Sokak ve caddelerimizin hayvan pisliğiyle kirlenmemesi için denetimlerimizi başlattık. Yapılan denetimlerde yönetmeliğe uymayan at arabalarının çalışmalarına izin verilmemiş ve gerekli tedbirlerin alınması sağlanmıştır. Vatandaşlarımızın da bu konuya duyarlı olarak gerekli durumlarda Zabıta Müdürlüğümüzün 153 nolu telefonundan bizlere ulaşarak uyarıda bulunmalarını rica ediyorum” dedi.