ASFALTLAMA ÇALIŞMASINA BAŞLADIK

27-07-2009 ilçemizin doğalgaz çalışması sonrası vatandaşlarımızın yaşadığı toz rahatsızlığını gidermek, deforme olan cadde ve sokaklarının yol problemlerini çözmek amacıyla çalışmalar start

ASFALTLAMA ÇALIŞMASINA BAŞLADIK

Belediyemiz, ilçemizin doğalgaz çalışması sonrası vatandaşlarımızın yaşadığı toz rahatsızlığını gidermek, deforme olan cadde ve sokaklarının yol problemlerini çözmek amacıyla çalışmalar start aldı.

25.07.2009 Cumartesi günü Başkanımız Sadi KURTULAN’ ın kontrolünde başlayan çalışmalara Başkan Yardımcılarımız Ayhan DADAK ve Galip ÇAKMAKÇI da katıldı. Çevre sakinlerinin ilgisi büyük olurken mahallelerinde yaşanan sorunların gideriliyor olmasından dolayı da mutluydular. Belediye Başkanımız KURTULAN hem bu işi yürüten çalışanlara hem de çevre sakinlerine yaptığı konuşmasında; “Sıcağın en yoğun yaşandığı bugünlerde asfalt çalışmalarına başlıyoruz. İlçemizin cadde ve sokaklarına kalıcı çözümler getirmek, vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntıları gidermek amacıyla bugün buradayız. Asfaltlama çalışmaları genellikle hizmet göstermeyen ya da sonrasında yaşanılan sorunlarla en çok sıkıntı yaratan çalışmalardır. Sizlerin emeği çok büyük olacak işimizi lütfen titizlikle yapalım.” Dedi.

Fen İşleri Müdürlüğü’nce yürütülen asfalt tamiri çalışmaları öncelikle Yeldeğirmenler Sokaktan ve 14 Eylül Bulvarı üzerinden başlayarak ilçemiz problemli gördüğümüz cadde ve sokakların tamiri 150 gün içerisinde tamamlanacaktır. Asfalt tamir işinde yaklaşık 7100 Ton asfalt malzemesi kullanılacaktır.