Asfalt ve Yol Çalışmaları Devam Ediyor

10-08-2009 Fen İşleri Müdürlüğü ilçemizde yer alan sokak ve mahallelerde asfalt yama çalışmalarına devam ederken, yol açma işlemlerini de tüm hızıyla

Asfalt ve Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ilçemizde yer alan sokak ve mahallelerde asfalt yama çalışmalarına devam ederken, yol açma işlemlerini de tüm hızıyla sürdürüyor.

İlçemizde gerçekleştirilen doğalgaz çalışmalarıyla birlikte birçok mahalle ve sokaklarda vatandaşlarımız toza ve toprağa maruz kalırken, tamamlanan çalışmaların ardından Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfalt yama çalışmalarına başladı. Öncelikli olarak ana yollarda ve trafiğin yoğun olduğu bölgelerde çalışmalarını sürdüren ekipler, program doğrultusunda ara sokaklarda da çalışmalarına devam edecek.

İlk etapta Çırpan Mahallesi Yeldeğirmenler Sokak’ta başlayan çalışmalar, Cumhuriyet Mahallesi, 14 Eylül Bulvarı, Esentepe Sokak, Atatürk Mahallesi İstiklal Sokak, Vıraca Mahallesi Başbahçivan Sokak, Gazhane Sokak, Yavuz Sokak, Şehzade Sokak, Gökberk Sokak, Selimiye Mahallesi İ.Hakkı Şenpamukçu Sokakta Fen işleri Müdürlüğü’nün hazırlamış olduğu program çerçevesinde devam ediyor. Aynı zamanda Züferbey Mahallesi Yusuf Yavri Sokak, Yaşar Korkmaz Sokak, Atariye Mahallesi Kavaklı, Şafak, Çokal Sokak, Adalet Mahallesi Ertuğrulgazi Caddesi, Cumhuriyet Mahallesi Doğan, Mızrak ve Hilal Sokaklarda yapılan çalışmalarla açılan yeni yollarda çalışmalar devam etmekte.