Geri Dön

Araç filosuna dev takviye

02-04-2016 Mustafakemalpaşa Belediyesi, aktif hizmetlerin tüm mahallelere hızla ulaştırılması hedefiyle araç filosunu güçlendirdi. Hizmet ağı 131 mahalleye ulaşan Mustafakemalpaşa Belediyesi, alt ve üstyapı çalışmaları ile ulaşım ve sağlık alanlarında kullanılmak üz

Araç filosuna dev takviye

02-04-2016 Mustafakemalpaşa Belediyesi, aktif hizmetlerin tüm mahallelere hızla ulaştırılması hedefiyle araç filosunu güçlendirdi. Hizmet ağı 131 mahalleye ulaşan Mustafakemalpaşa Belediyesi, alt ve üstyapı çalışmaları ile ulaşım ve sağlık alanlarında kullanılmak üz

Mustafakemalpaşa Belediyesi, aktif hizmetlerin tüm mahallelere hızla ulaştırılması hedefiyle araç filosunu güçlendirdi.

Hizmet ağı 131 mahalleye ulaşan Mustafakemalpaşa Belediyesi, alt ve üstyapı çalışmaları ile ulaşım ve sağlık alanlarında kullanılmak üzere 32 yeni aracı bünyesine kattı.

4 milyon 300 bin TL’lik yatırımla alınan yeni araçlar, Adnan Menderes Meydanı’nda düzenlenen törenle hizmette başladı.

Araçların tanıtım törenine; Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak, Enver Erdoğan ve Mustafa Eren, Kaymakam Mustafa Masatlı, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Böberci, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Ünsal, belediye meclis üyeleri, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum teşkilatlarının temsilcileri ile birlikte vatandaşlar katıldı.

 

‘Hizmetler her alanda hızla sürecek’

 

Törenin açılışında konuşan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, genişleyen hizmet alanlarında etkili ve verimli çalışmalar yapabilmek için araç filosuna sürekli yeni takviyeler yaptıklarını söyledi.

Yüzünü değişime ve gelişime dönen Mustafakemalpaşa’nın kaliteli hizmetlerinde Büyükşehir Belediyesi’ni örnek aldığını belirten Başkan Sadi Kurtulan; ” Vatandaşlarımıza en kaliteli hizmetleri en hızlı şekilde sunmak için görevimizin başındayız. 131 mahallesi ve 670 kilometre yolu olan Mustafakemalpaşa’da belediye hizmetlerinde kullanılan araçların yenilenmesine yönelik başlatılan çalışmalar kapsamında 32 yeni aracın alımı gerçekleştirildi. Yeni araç yatırımları için Ekonomi Bakanlığı’ndan yatırım teşvik belgesi alındı. KDV’den muaf tutulan bu yatırımla 142 bin TL’lik tasarruf sağlandı. Otobüsten, kamyonete tırdan eskavatör kırıcıya, hasta nakil aracından panelvanlara kadar farklı hizmetlerde kullanılacak araçlarla Mustafakemalpaşalılar daha sağlıklı ve kaliteli hizmet alacaklar. Sosyal tesislerden ulaşıma, kültürden kırsal kalkınmaya kadar her alanda Mustafakemalpaşa’ya değer katan çalışmaları Büyükşehir ile birlikte hızla sürdüreceğiz. Mustafakemalpaşa’ya desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’ye teşekkür ediyorum ” dedi.

 

‘Mustafakemalpaşa değişiyor’

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise Bursa’nın her köşesinde yaşayan vatandaşlara kaliteli hizmetlerin ulaştırıldığını ifade etti.

Bursa’yı her alanda marka bir kent haline getirmeyi hedeflediklerini kaydeden Başkan Altepe; ” Türkiye’de büyük bir değişim var. Bursa’da büyük değişim ve gelişim halinde. Büyükşehir Belediyesi olarak ‘Çağdaş Bursa’ hedefimizle vatandaşlarımızın yaşamlarına değer katan hizmetlerimizi kentin her bölgesine ulaştırılması için çalışıyoruz. Hizmetlerin en kalitelisinden Mustafakemalpaşa’da faydalansın istiyoruz. 25 yıldır yapılamayan çalışmalar artık gerçekleşiyor” dedi.

Büyükşehir Belediyesi olarak her alanda faaliyetlerin sürdüğünü dile getiren Başkan Recep Altepe; ” Mustafakemalpaşa’da değişim devam ediyor. Büyükşehir olarak belediyemizle birlikte yapacağımız hizmetlerle Mustafakemalpaşa’nın gelişip değiştiğini  asıl bundan sonra birlikte göreceğiz. Büyükşehir Belediyesi’nin gücünü Mustafakemalpaşa’nın 131 mahallesi hissedecek. Mustafakemalpaşa’yı kalkındırmak için buradayız” diye konuştu.

Kaymakam Mustafa Masatlı ise Mustafakemalpaşa’daki gelişmenin vatandaşların yaşam standardını da artıracağını belirterek, değişime destek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı tebrik etti.

Konuşmaların ardından yapılan dua ile yeni araçların hizmete alımı gerçekleşti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, protokol üyeleriyle birlikte yeni hizmet araçlarını tek tek inceledi.