Ara sokaklara temizlik eli

13-06-2018 Mustafakemalpaşa Belediyesi, yaklaşan Ramazan Bayramı’nda temizlik işlerinin aksamaması için çalışmalarını hızlandırdı. Temizlik personeli, bayram hareketliliğinin yaşandığı bugünlerde ara sokaklarda yoğunlaşan araç ve park trafiğine rağmen gidilmedik yer

Ara sokaklara temizlik eli

Temizlik personeli, bayram hareketliliğinin yaşandığı bugünlerde ara sokaklarda yoğunlaşan araç ve park trafiğine rağmen gidilmedik yer bırakmıyor.

Çevre kirliliğinin önlenmesi, vatandaşların daha sağlıklı bir Mustafakemalpaşa'da yaşamalarını sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren Mustafakemalpaşa Belediyesi, bayram öncesi artan çöp yoğunluğunu fonksiyonel hizmetlerle karşılıyor.

Özellikle cadde ve sokaklarda yoğun bir temizlik çalışması yürüttüklerini söyleyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, tüm temizlik araçlarının nöbette olduğunu belirtti.

Mahallelerde bulunan çöplerin her sabah belirlenen program dâhilinde toplandığını, konteynırların bulunduğu alanın temizlendiğini kaydeden Başkan Sadi Kurtulan, belediyeye ulaşan şikâyet ve öneriler de kısa zamanda cevap verildiğini kaydetti.

Başkan Kurtulan; “ Bayram öncesi alışverişin yoğun olduğu günleri yaşıyoruz. Bu durum ortaya bir çöp sorunu çıkarsa da ekiplerimiz etkili çalışmalarla temizlik faaliyetlerini sürdürüyor. Tüm personelimizle seferberiz. Sabaha kadar araçlarımız çalışıyor. Yoğunluktan dolayı araçların giremediği ara sokaklarda temizlik personelimiz insanüstü bir gayretle görevini yapıyor. Çöplerin zamanında toplanmasına, eskiyen ve yıpranan konteynırların değiştirilmesine ve dezenfekte edilmesine  özen gösteriyoruz. Hizmetleri korumak, yapmaktan daha önemlidir. Vatandaşlarımızdan konteynırları iyi kullanmalarını, çöpleri poşetleyerek atmalarını ve konteynırların içerisine yanıcı madde atmamalarını istiyoruz ” dedi.