Apartmanların kazan daireleri denetlendi

18-01-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü tarafından katı atıkla ısınan kazan dairelerinin denetimleri yapıldı.        Kış aylarında yaşanan hava kirliliğinin

Apartmanların kazan daireleri denetlendi

Kış aylarında yaşanan hava kirliliğinin önlenmesi ve kazan dairelerinde oluşabilecek yangınlara tedbir amaçlı katı atıkla ısınan kazan daireleri kullanan siteler, resmi kurumlar ve kat kaloriferi kullanan apartmanlar denetlenerek, eksiklik tespit edilenler uyarıldı. İtfaiye Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; denetimlerde belgesiz yakıt kontrolü, satış izin belgesi ve kazan yakma talimatnamesinin bulunup bulunmadığı, kalorifer kazanı ve bacasının temiz olup olmadığı, uygun yakmanın yapılıp yapılmadığı, ateşçilere ait ateşçi belgesinin bulunup bulunmadığının incelendiği bildirildi.
Ayrıca; yapılan denetimler sonucunda eksiklikleri tespit edilen site ve apartman yetkililerinin uyarıldığı ve eksikliklerinin giderilmesinin istendiği kaydedildi.

.