Anneler Gününde Başkan Kurtulan Şehit Ailelerimizin Yanındaydı

12-05-2009 Mayıs 2009 Pazar günü Anneler Günü dolayısıyla Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan, Meclis üyelerimiz Kamil Ertuğrul, Cemal Batır, Mehmet Atılgan, H.İbrahim

Anneler Gününde Başkan Kurtulan Şehit Ailelerimizin Yanındaydı

10 Mayıs 2009 Pazar günü Anneler Günü dolayısıyla Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan, Meclis üyelerimiz Kamil Ertuğrul, Cemal Batır, Mehmet Atılgan, H.İbrahim Özşekerci, Süreyya Erdem ilçemizde yer alan şehit ailelerini ziyarette bulundu.

Şehit P.ONB. Ali Uzel, Şehit P.Er. Kerim Oruç, Şehit J.Er Hüseyin Suret, Şehit J.Er Fedai Çakır, Şehit J.Uzm. Çavuş Kemal Etiler, Şehit Dz.P.Uz.Çvş. Mustafa Yılmaz’ın ailelerini ziyaret eden Başkan Kurtulan “ Siz bize bu vatanın emanetisiniz. Siz şehit aileleri hepimize şefaat etmelisiniz. Çünkü öyle evlatlar yetiştirdiniz ki ne mutlu sizlere ahiret gününde gölgesinde durabileceğiniz bir ağacınız var. Bizler belediye olarak meclis üyelerimizle birlikte sizlerin yanınızdayız. Her türlü ihtiyaç ve isteklerinizde elimizden geldiğince desteğimizi esirgemeyeceğiz. Kapımız sizlere her zaman açık. Anneler gününde evlatlarınızın yokluğunu hissetmemeniz adına elinizi öpmeye geldik. Anneler gününüzü kutluyor, ellerinizden öpüyorum” dedi. Daha sonra Şehit P.Er Kerim Oruç’un köydeki kabrini de ziyaret eden Başkan Kurtulan ve meclis üyeleri şehidimize dua ederek buradan ayrıldı.