Anlamlı tören

12-03-2010 Marşının kabulünün 89. Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma Törenleri Kazım Barış Çokan Kültür Merkezi’nde yapıldı. Mustafakemalpaşa Anadolu İmam Hatip Lisesi

Anlamlı tören

İstiklal Marşının kabulünün 89. Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma Törenleri Kazım Barış Çokan Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Mustafakemalpaşa Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından hazırlanan “12 Mart İstiklal Marşının Kabulünün 89. Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı” Kazım Barış Çokan Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle yapıldı.

Törene; Kaymakam Kazım Karabulut, Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Bülent Belli, Garnizon Komutanı ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Gürdal, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcısı Mustafa Eren, Emniyet Müdürü Zafer Ersin, Askerlik Şube Başkanı Ahmet Meydan, Belediye Meclis üyeleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Sülün, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Yapılan konuşmalarda ve sinevizyon gösterilerinde Mehmet Akif Ersoy’un hayatı ve İstiklal Marşımız anlatıldı. Tören sonunda kompozisyon, şiir ve resim yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri Kaymakam Kazım Karabulut, Garnizon Komutanı ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Gürdal, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan tarafından verildi.