Amatör kulüplere yeni sezon desteği

14-09-2015 Belediyesi'nden yeni sezon öncesi amatör spor kulüplerine malzeme desteği geldi. Bu sezon  üç ayrı kategoride mücadele edecek olan U-11, U-15 ve

Amatör kulüplere yeni sezon desteği

Mustafakemalpaşa Belediyesi'nden yeni sezon öncesi amatör spor kulüplerine malzeme desteği geldi. Bu sezon  üç ayrı kategoride mücadele edecek olan U-11, U-15 ve U-19 yaş futbol gruplarından oluşan takımların 2015-2016 sezon açılışı Mustafakemalpaşa Stadı'nda gerçekleştirildi. 14 Eylül Gençlik Spor ve Çimen Spor takımları arasında yapılan sezonun ilk müsabakası öncesinde amatör spor kulüplerinin yönetici ve futbolcularıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, takımlara futbol topu desteğinde bulundu.   Tesis müjdesi   Gençliğin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılması ve sporun özendirilmesi için amatör kulüplere desteklerinin süreceğini belirten Başkan Kurtulan; “ Spor sahalarının artırılması ve mevcut tesislerin modernize edilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız gençliğe ve spora hizmet etmek. Yeni tesislerimizi yakında Mustafakemalpaşa'nın hizmetine sunacağız" dedi.