Geri Dön

Amatör kulüplere forma desteği

18-04-2012      Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Futbol 2.Amatör Küme’de mücadele eden 6 spor kulübüne malzeme desteğinde bulundu.      Mustafakemalpaşa’nın

Amatör kulüplere forma desteği

18-04-2012      Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Futbol 2.Amatör Küme’de mücadele eden 6 spor kulübüne malzeme desteğinde bulundu.      Mustafakemalpaşa’nın

       Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Futbol 2.Amatör Küme’de mücadele eden 6 spor kulübüne malzeme desteğinde bulundu. 

    Mustafakemalpaşa’nın köklü spor kulüpleri; Lalaşahin, Çimen, Akar, Çırpan Gücü, 14 Eylül ve Selimiye spor kulüplerinin başkan ve yöneticileri, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ile sabah kahvaltısında bir araya geldiler.

     Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak ve Galip Çakmakçı ile birlikte AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Atilla Taşören’in de katıldığı kahvaltılı toplantıda konuşan Başkan Sadi Kurtulan,  Mustafakemalpaşa’yı uzun yıllardır amatör liglerde temsil ederek, birçok genci spor yapmaya teşvik eden kulüp yöneticilerine teşekkür etti.

     3 yıllık icraatları hakkında amatör kulüplerin yöneticilerini bilgilendiren Başkan Kurtulan, 8 branşta 250 lisanslı sporcusuyla faaliyetlerini sürdüren Mustafakemalpaşa Belediyespor’un ulusal ve uluslararası alanda kazandığı başarıların birçok gence örnek olduğunu söylerken, sporun ve sportif faaliyetlerin gelişebilmesinin, amatör spor kulüplerine sahip çıkılmasından geçtiğini dile getirdi.

     Başkan Kurtulan; “ Spor insanları birbirlerine yaklaştıran, paylaşım duygularını geliştiren bir olgudur. Belediyenin en önemli görevlerinden biri de amatör spor kulüplerine destek vermektir.  Belediye Kanunu’nun bize vermiş olduğu yetkiye dayanarak göreve geldiğimiz andan itibaren kulüplerimize yardımcı olmaya çalıştık. Bizler maddi kaynak yetersizliği çeken spor kulüplerimizin ihtiyaçlarını gidermek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Yeni dönemde spor alanlarının arttırılmasını, mevcut futbol sahalarının ise her yönden modernize edilmesini hedefliyoruz.  Kulüplerimizin faaliyetlerini sürdürmeleri için mali yüklerini hafifletmek düşüncesiyle bu malzeme yardımlarını yapıyoruz. Sporcularımıza desteklerimiz sonuna kadar sürecektir. Önemli olan ilçemizin sporun her alanında ülkemize yepyeni başarılar kazandırmasıdır ” dedi.

     Toplantıda, amatör spor kulüplerinin sorunlarını da dinleyen Başkan Sadi Kurtulan, belediye tarafından temin edilen spor malzemelerini kulüp yöneticilerine teslim etti.

     Mustafakemalpaşa Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Fahrettin Akay’da tüm kulüpler adına Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a verdiği destekten dolayı teşekkür etti. 

.

.

.