Amatör kulüplere belediye desteği

10-09-2012 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, amatör spor kulüplerine sezon öncesi moral ve destek verdi.      Başkan Sadi Kurtulan, Mustafakemalpaşa’yı amatör ligin çeşitli

Amatör kulüplere belediye desteği

Başkan Sadi Kurtulan, Mustafakemalpaşa’yı amatör ligin çeşitli yaş gruplarında temsil eden Lalaşahin, Çimen, Akar, 14 Eylül, Çırpan ve Selimiye spor kulüplerinin başkan ve yöneticilerini kahvaltıda misafir etti.
     Amatör kulüplerin sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda konuşan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, yeni sezon öncesi kulüplere gerekli malzeme ve teknik desteğin verileceğini söyledi.
     Başkan Kurtulan; “Amatör kulüplerimizin ayakta kalabilmesi için ortak gayret gerekiyor. Kulüplerimizin varlığı hem çocuklarımızın sporla ilgilenmesine hem de birbirleriyle dayanışmasına olanak sağlıyor. Belediye olarak bugüne kadar sporun tüm dallarında faaliyet gösteren kulüplerin ihtiyaçlarını belirleyerek, imkanlarımız dahilinde destek verdik. Bu desteği yeni sezonda da sürdüreceğiz. Yeni sezonun kulüplerimize ve Türk futboluna hayırlı olmasını diliyor, kazasız ve başarılı bir sezon geçirilmesini temenni ediyorum” dedi.