Akyüz, Anadolu Ligi’nde yıldızlaştı

27-02-2019 Mustafakemalpaşa Belediye Spor Güreş Takımı’nın minderdeki başarıları sürüyor. Şubat ayında Bursa ve Balıkesir’de düzenlenen turnuvalarda 9 madalya kazanan güreşçiler, Yıldızlar Ligi’nde de yüzleri güldürdü.

Akyüz, Anadolu Ligi’nde yıldızlaştı

Mustafakemalpaşa Belediye Spor Güreş Takımı’nın minderdeki başarıları sürüyor.

Yıldızlar Anadolu Ligi’nde 41 kg’da mindere çıkan Samet Akyüz, turnuvada 3. olarak önemli bir başarıya imza attı.

Genç güreşçi bu derecesiyle 22-24 Mart’ta yapılacak yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.