AK Parti İl Başkanı Yalçın’dan Başkan Kurtulan’a ziyaret

03-07-2012 AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti.      14. Geleneksel Güney Marmara Çerkes Şöleni’ne

AK Parti İl Başkanı Yalçın’dan Başkan Kurtulan’a ziyaret

14. Geleneksel Güney Marmara Çerkes Şöleni’ne katılmak üzere Mustafakemalpaşa’ya gelen AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, partililerle birlikte Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’dan yapılan hizmetler, kentsel dönüşüm ve projeler hakkında bilgiler alan İl Başkanı Sedat Yalçın; “ Yerel yönetim-vatandaş iletişiminin ‘insan odaklı hizmet’ prensibiyle güçlü kılındığı Mustafakemalpaşa’nın istikrarlı bir şekilde gelişimi bizleri mutlu ediyor. Mustafakemalpaşa’yı seviyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise sağlam ve kararlı adımlarla Mustafakemalpaşa’ya hizmet etmeye devam edeceklerini dile getirdi.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve AK Parti İlçe Başkanı Kerim Akça, Mustafakemalpaşa Belediyesi’ne ilk ziyaretinde bulunan AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın’a günün anısına Belediye Hizmet Binası nakışlı kristal plaket hediye etti.

.