Ahşap Yontu sergisi açıldı

04-11-2010 Mustafakemalpaşa Kültür ve Sanat Derneği’nin katkılarıyla gerçekleşen Cengiz Dönmez Ahşap Yontu Sergisi Mustafakemalpaşalılarla buluştu.        Kazım Barış Çokan Kültür Merkezi’nde izlenime

Ahşap Yontu sergisi açıldı

Kazım Barış Çokan Kültür Merkezi’nde izlenime sunulan serginin açılış törenine Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Tatkavaklı Belediye Başkanı Orhan Alper, Susurluk Belediye Başkanı Tahsin Bozoğlu, CHP ilçe Başkanı Gürkan Esen, Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Kafalı, Bursa Barosu Mustafakemalpaşa Temsilcisi Mehmet Sonat, Mustafakemalpaşa Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Kekil Şimşek ve sanatseverler katıldı.

Ahşap Yontu Sanatçısı Cengiz Dönmez, 2008 yılında başladığı yontu çalışmalarında malzeme olarak ceviz ağacı kullandığını belirterek, “Kurumuş ceviz ağacı gövdelerini yontarak eserlerimi üretiyorum. Eserlerime ıskarpela, tokmak ve maket bıçağıyla hayat veriyorum” dedi.

.