Adnan Menderes Meydanı’nda Tekvando ve Karate coşkusu

07-07-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi Adnan Menderes Meydanı’nda düzenlenen Karate ve Tekvando müsabakaları, ilçe halkının büyük ilgisine neden oldu.        Mustafakemalpaşa Belediyesi, spora

Adnan Menderes Meydanı’nda Tekvando ve Karate coşkusu

Mustafakemalpaşa Belediyesi, spora ve sporcuya desteğini her geçen daha arttırarak sürdürüyor.

Adnan Menderes Meydanı’nda düzenlenen ‘1. Altın Vuruş Karate Festivali’ kapsamında yapılan müsabakalar büyük bir çekişmeye sahne olurken, seyirciler de maçları nefeslerini tutarak izlediler. Dünya çapında derece yapmış sporcuların birbirinden zevkli ve çekişmeli mücadeleleri ortaya koyması, Adnan Menderes Meydanı’nı dolduran sporseverler tarafından ayakta alkışlandı. Karate antrenörü Necip Kaplan ve Tekvando antrenörü Sertaç Sağır, Mustafakemalpaşa’da Karate ve Tekvando’ya ilginin her geçen gün artığını, Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin katkıları ile önümüzdeki dönemde bu ilginin daha da çoğalacağını söylediler.

Karate Federasyonu Asbaşkanı Timur Özdemir de yaptığı açıklamada, karate sporuna gösterilen ilgiden bir hayli memnunluk duyduğunu ve bu tür organizasyonların önümüzdeki günlerde tekrarlanacağının müjdesini verdi.

Adnan Menderes Meydanı’nda ikinci akşam yapılan Tekvando müsabakalarında da ilçenin önemli başarılara imza atmış sporcuları yer aldı.

1.ALTIN VURUŞ KARATE TURNUVASI SONUÇLARI:

1996-97 BAYANLAR

1 Ayşenur Kuş (Bursa)

2 Nur Yaren Özkan (Bursa)

3 Hilal Kaplan (Mustafakemalpaşa)

3 Zeynep Elmas (Bursa)

1996-97 BAY

1 Ömer Bayırlı (Bursa B.Şehir)

2 Mert Büyükmert (Bursa)

3 Ziya Akdeniz (Mustafakemalpaşa)

3 Ömer Faruk Şen (Mustafakemalpaşa)

1994-95 BAYAN

1 Neslihan Çalışkan (Kırklareli)

2 Rana Yavuz (İnegöl)

3 Ayşe Kutlu (Bursa Karate)

3 Gamze Akbaş (Orhangazi)

1994-95 BAY

1 Alperen Doğan (Bursa B.Şehir)

2 Emre Cevahir (Bursa B.Şehir)

3 Burak Cani Şenoğlu (Bursa Y.G.)

3 Fatih Koç (Bursa Karate)

1993-90 BAYAN

1 Kübra Kaba (Bursa B.Şehir)

2 Bilge Bilgen (Bursa Karate)