Geri Dön

Adnan Menderes Meydanı’nda Tatlıtop fırtınası

22-06-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından bu yıl 19’ncusu düzenlenen Tatlıtop Basketbol Turnuvası, Adnan Menderes Meydanı’nda yapılıyor. Başkan Kurtulan’ın hava atışı ile start

Adnan Menderes Meydanı’nda Tatlıtop fırtınası

22-06-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından bu yıl 19’ncusu düzenlenen Tatlıtop Basketbol Turnuvası, Adnan Menderes Meydanı’nda yapılıyor. Başkan Kurtulan’ın hava atışı ile start

     Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından bu yıl 19’ncusu düzenlenen Tatlıtop Basketbol Turnuvası, Adnan Menderes Meydanı’nda yapılıyor. Başkan Kurtulan’ın hava atışı ile start alan turnuva, çekişmeli maçlara sahne oluyor.
 
     Mustafakemalpaşa Belediyesi 19. Tatlıtop Basketbol Turnuvası start aldı. 3 Temmuz’a kadar sürecek olan turnuvanın bu yıl ana sponsorluğunu Anadolu Jet yaparken, müsabakaların yeni açılan Adnan Menderes Meydanı’nda olması da turnuvaya ayrı bir heyecan ve renk kattı.
     19. Tatlıtop Basketbol Turnuvası’nın açılış törenine; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın yanı sıra, başkan yardımcıları Ayhan Dadak ve Galip Çakmakçı, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Kurtulan açılışta yaptığı konuşmada, sporun sevgi, barış ve kardeşlik duygularıyla odaklandığı, eğlencenin ve heyecanın bir arada yaşandığı turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dilediğini söyledi. Başkan Kurtulan, Anadolu Jet ile yapılan ana sponsorluk anlaşmasında büyük katkı sağlayan Türk Hava Yolları Bursa Sorumlusu İsmail Aguş’a ve oyun alanın yer döşemesini yapan Sefa Mobilya’ya teşekkür etti. Konuşmaların ardından turnuva, Başkan Kurtulan’ın hava atışı ile start aldı. İlk gün müsabakalarının ardından gerçekleştirilen ‘Karizma Show’ gösterisi ise adeta nefesleri kesti. Birbirinden ilginç ve heyecan dolu gösteriler alanı dolduran vatandaşların adeta nefeslerini kesti.
     19. Tatlıtop Basketbol Turnuvası, Adnan Menderes Meydanı’nda her gün saat 18.30’da başlayan müsabakalarla devam ediyor. Turnuva, 3 Temmuz’da yapılacak final müsabakaları ile sona erecek.
     11 ayrı kategoride toplam 51 takımın mücadele ettiği turnuvanın ilk 2 gününde alınan sonuçlar şöyle:
 
Alim Izgara-Baykal Su: 3-5
Yalıntaş İ.Ö.O-Hatipoğlu Tic.: 4-9
Kervan Mobilya-Umut Gençlik: 3-2
Grand Düğün Salonu-Pınar Tarım: 4-8
Sevim makine-Meltem Reklam: 4-6
Kirmastorya Turizm-Halis Giyim: 11-6
Pastanedeyim-İstanbul Dershaneleri: 8-12
Sefa Mağazaları-Öğr.Davut İ.Ö.O.: 4-3
Yıldırım Kundura-Hamit’in Çayevi: 3-2
Kavaslar Ticaret Bosch-Pastanedeyim: 6-5
Yalıntaş İ.Ö.O.-Saraçoğlu Ltd.Şti.: 4-6
Yükseller AVM-Hatipoğlu Ticaret: 11-3
Biz Olalım-Sontaş Spor Giyim: 14-12
Nar Market- Sevim Makine: 6-16
Ak Mermer-Kirmasti Sigorta: 6-12
Saraçoğlu Ltd.Şti.-Eşsiz Halı Saha: 5-8

.

.

.

.

.