Geri Dön

Adnan Menderes Meydanı'nda İftar

27-08-2011 Ramazan Ayı’nın sonuna yaklaşırken, Mustafakemalpaşa Belediyesi düzenlediği iftar ziyafetiyle bir kez daha ilçe halkıyla buluştu.     Belediyemizin geleneksel hale getirdiği, birlik

Adnan Menderes Meydanı'nda İftar

27-08-2011 Ramazan Ayı’nın sonuna yaklaşırken, Mustafakemalpaşa Belediyesi düzenlediği iftar ziyafetiyle bir kez daha ilçe halkıyla buluştu.     Belediyemizin geleneksel hale getirdiği, birlik

    Ramazan Ayı’nın sonuna yaklaşırken, Mustafakemalpaşa Belediyesi düzenlediği iftar ziyafetiyle bir kez daha ilçe halkıyla buluştu.
    Belediyemizin geleneksel hale getirdiği, birlik ve beraberlik içerisinde aynı sofraların paylaşıldığı sokak iftarlarından biri daha Adnan Menderes Meydanı’nda yaklaşık 1500 kişinin katılımıyla gerçekleşti.
    İlçe esnafı ve halkının yoğun ilgi gösterdiği yemeğe;  Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın yanı sıra,Ak Parti Bursa Milletvekilleri Önder Matlı ve Hüseyin Şahin,İlçe Kaymakamı Kazım Karabulut, Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Bülent Belli, Garnizon Komutanı Yzb. Ahmet Meydan , Jandarma Bölük Komutanı Üstğ. Çağlar Özdemir, İlçe Emniyet Md. Kemalettin Akbaba, İlçe Parti Teşkilatı başkanları ve üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
    Mevlevi Gösteri grubunun seslendirdiği ilahilerle başlayan program, semazenlerin gerçekleştirdiği muhteşem gösteri ile devam etti. Ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar açılarak dualar edildi. Huzur içerisinde yenilen yemeğin ardından bir konuşma yapan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, “ Ramazan sevinçtir, ramazan yardımlaşmaktır, ramazan berekettir, ramazan sıhhattir, ramazan kulluktur, ramazan ruhun zaferidir. Güzelliklerin yaşandığı bu güzel ayı birlik ve beraberlikle yaşamanın mutluluğunu bizlere tattırdınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

    Daha sonra sözü alan Ak Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı “ Tuttuğumuz oruçları Allah kabul etsin. Burada bu birlik ve beraberlik ruhunu gördükçe inanın heyecanlanmamak mümkün değil. Mustafakemalpaşa’ya yakışan belediye hizmet binası önünde sizlerle beraber kucaklaşmak, sizlerle birlikte iftar yapmak, gerçekten büyük bir heyecan ve büyük bir mutluluk verdi. Ramazan bayramının arifesinde, ramazanın son günlerinde sizlerle beraber tek yumruk halinde, birlikte oruç açmanın keyfini yaşıyoruz. İnşallah sağlık, sıhhat içerisinde Allahü Teâlâ ramazanı tamamlamayı ve bayrama ulaşmayı nasip eder. Bayramınızı şimdiden kutluyor, hepinize katılımlarınız için teşekkür ediyorum” dedi.

 

.

.

.