Geri Dön

Adnan Menderes Meydanı’nda E&E Show coşkusu

06-06-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi yeni Hizmet binası önünde bulunan Adnan Mendedres Meydanı, Olay TV’de yayılan E&E Show’un canlı yayını ile büyük coşkuya

Adnan Menderes Meydanı’nda E&E Show coşkusu

06-06-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi yeni Hizmet binası önünde bulunan Adnan Mendedres Meydanı, Olay TV’de yayılan E&E Show’un canlı yayını ile büyük coşkuya

     Mustafakemalpaşa Belediyesi yeni Hizmet binası önünde bulunan Adnan Mendedres Meydanı, Olay TV’de yayılan E&E Show’un canlı yayını ile büyük coşkuya dönüştü.
 
     Olay Televizyonu’nda Cuma akşamları canlı olarak ekranlara gelen E&E Show, Adnan Menderes Meydanı’ndan yaptığı son programı ile ilçeye damgasını vurdu.
Yaklaşık 6 bin kişinin meydanı doldurarak renk kattığı programa; Kaymakam Kazım Karabulut ve eşi Fatma Karabulut, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve eşi Necibe Kurtulan, Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Bülent Belli, Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak, Galip Çakmakçı ve Mustafa Eren, Tatkavaklı Belediye Başkanı Orhan Alper, Belediye Meclis Üyeleri, daire amirleri, Milli Eğitim Müdürü Abdülgani Artan, çok sayıda sivil toplum örgütü başkan ve yöneticileri ile binlerce vatandaş katıldı. 
     Mustafakemalpaşa Belediyesi Mehter Takımı’nın programının açılışında verdiği konser geceye renk katarken, programın sunucusu Erhan Erşen birbirinden değerli 6 sanatçıyı konuk eti. Program boyunca Rumeli Türküleri ve pop şarkılarla coşan Mustafakemalpaşalılar gecede bol bol eğlenirken, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, program sunucusu Erhan Erşen ve konuklarına çiçek takdim ettikten sonra yaptığı konuşmada, “Bizler bu göreve layık görerek bu hizmetleri yapmamıza fırsat tanıyan tüm ilçe halkımıza teşekkür ediyorum. Daha yolun başındayız ve hizmetlerimize gece-gündüz yapacağımız çalışmalarla devam edeceğiz” dedi.
     İlçenin tanıtımına büyük katkı koyan program sonunda geceye katılanlar Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a organizasyon için teşekkür ederken, programa katılan sanatçılarla da bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

     Havai fişek gösterilerinin de renk kattığı coşkulu gece, protokol üyeleri ile vatandaşların birlikte halay çekmesi ile sona erdi.

 

.

.