Adnan Menderes Meydanı görünümüne kavuşuyor

12-02-2014 yeni bir kent kimliği ve prestij kazandıracak olan Adnan Menderes Meydanı’nın peyzaj düzenlemesinde sona yaklaşıldı. Selçuklu ve Osmanlı tarzı mimari yapısıyla, gelenek

Adnan Menderes Meydanı görünümüne kavuşuyor

Mustafakemalpaşa’ya yeni bir kent kimliği ve prestij kazandıracak olan Adnan Menderes Meydanı’nın peyzaj düzenlemesinde sona yaklaşıldı. Selçuklu ve Osmanlı tarzı mimari yapısıyla, gelenek ve çağdaşlığı Mustafakemalpaşa’nın kimliği ile bütünleştiren Belediye Hizmet Binası’nın 2011 yılında hizmete girmesinin ardından, projenin ikinci etabı olan Adnan Menderes Meydanı düzenleme çalışmaları hızla devam ediyor. 6 bin 500 m2’lik meydana vatandaşlardan gelen önerilerinde dikkate alınarak yapılan çalışmalar kapsamında; su havuzları, oturma alanları ve süs bitkileri yerleştirildi.   ‘Meydan, sosyal hayata canlılık katacak’   Mustafakemalpaşa’ya her yönden canlılık kazandıracak meydanda incelemelerde bulunarak, vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, projeyi adım adım hayata geçirdiklerini söyledi. Adnan Menderes Meydanı ve Esnaf Çarşısı’nın tamamlanma aşamasına geldiğini belirten Başkan Sadi Kurtulan; “ Mustafakemalpaşa’nın yaşam merkezlerini, kent kimliğine değer veren bir anlayışla arttırmak istiyoruz. Adnan Menderes Meydanı’ da peyzaj düzenlemeleri ile birlikte vatandaşların sosyal hayatlarını geçirebilecekleri çok güzel bir alan oldu. Su, ses ve yeşilin hâkim olduğu bir meydanı Mustafakemalpaşa’ya kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mustafakemalpaşalılar her şeyin en güzeline layık. Bizim de görevimiz vatandaşlarımıza layık olmak için çok çalışmak “ dedi.