Adnan Menderes Kent Meydanı yaz etkinlikleri devam ediyor

09-06-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi geçtiğimiz günlerde açılışını gerçekleştirdiği Adnan Menderes Kent Meydanı’nda düzenlediği yaz etkinliklerine devam ediyor.      Mustafakemalpaşa Belediyesi Türk Müziği Korosu

Adnan Menderes Kent Meydanı yaz etkinlikleri devam ediyor

Mustafakemalpaşa Belediyesi Türk Müziği Korosu uzun bir aradan sonra Adnan Menderes Kent Meydanı’nda dinleyicisiyle buluşuyor. Yaz ayının gelmesiyle birlikte ilçe halkına yönelik çeşitli etkinliklere ağırlık veren Mustafakemalpaşa Belediyesi yine coşkulu bir programla Mustafakemalpaşalılarla buluşmaya hazırlanıyor.
     10 Haziran 2011 Cuma akşamı saat 21:00’de Adnan Menderes Kent Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan programda; Mustafakemalpaşa Belediyesi Halk Dansları Grubu, Mustafakemalpaşa Lisesi Halk Dansları Grubu ve Osmangazi Belediyesi Gösteri Sanatları ekibi gösterileri ve Mustafakemalpaşa Belediyesi Türk Müziği Korosu konseri yer alıyor.

Uzun bir aradan sonra dinleyicisiyle buluşmanın heyecanını yaşayan Türk Müziği Korosu birbirinden güzel parçalarıyla sahne alırken, halk dansları toplulukları ise çeşitli yörelerin oyunlarıyla izleyicisinin karşısına çıkacak. Adnan Menderes Kent Meydanı’nda ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan programa tüm halkımız davetlidir.

.