Aday memurlar yemin etti

16-04-2012 Mustafakemalpaşa Belediyesi’nde görev yapan aday memurlar, Meclis Toplantı Salonu’nda düzenlenen yemin töreni ile asaleten atandı.      Belediyenin farklı birimlerinde görev yapan

Aday memurlar yemin etti

Belediyenin farklı birimlerinde görev yapan 6 aday memurun yemin ederek asaletlerini aldığı törene; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Eren, daire müdürleri ve belediye personeli katıldı.
     Aday memurların yemin töreninde konuşan Başkan Sadi Kurtulan, devlet memurluğunda her zaman fedakârlık, güler yüz ve hoşgörünün esas olduğuna dikkat çekerek, genç memurların tüm enerjisi ve birikimi ile vatandaşa hizmet edeceğine inandığını kaydetti.
     Başkan Kurtulan; “Devlet memurluğu, milletimizin bize verdiği en büyük imkânlardan biridir. Makam işgal etmek herkesin işidir ama bulunduğunuz göreve katma değer kazandırmak, yükseltmek er kişinin işidir. İnsan odaklı hizmet anlayışı ile heyecanımızı yitirmeden çalışarak görev yaptığımız sürece, milletimizin bize sunduğu bu değerli imkânı, sorumlulukla yerine getirmiş oluruz.  İşimizi en iyi şekilde yapan bir insan olmak, bırakacağımız en iyi mirastır. Sizlerden beklentimiz, Mustafakemalpaşa’ya yakışır şekilde hizmet etmenizdir. Daima yaptığınız işin hakkını verin ve nerede hizmet ederseniz edin, hayatınızı hep güzel şeylerle donatın. Sizlerle birlikte çalıştığımız süre içerisinde hizmetlerinizden memnunuz. Gelecekte de aynı özveriyi ve başarıyı göstereceğinize inanıyorum” dedi.
     Türk Bayrağı üzerine el basarak yemin metnini okuyan aday memurlar; Nalân Vıracalı, Ömer Fatih Söylev, Ali Rıza Fatih Yıldırım, Özgür Sakin, Bayram Dündar ve Mehmet Serhat Karagöl,  tören sonunda asaletlerini teslim alarak asil memur oldu.

Başkan Kurtulan, asaletleri onaylanan memurlarıtebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi.

.