AB Fonları Eğitim Semineri Gerçekleştirildi

17-06-2009 Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü ve Yerel Gündem 21 koordinasyonuyla, Mustafakemalpaşa İlçesinin AB fonlarından daha fazla yararlanmasını sağlamak amacıyla başlatılan çalışmalar

AB Fonları Eğitim Semineri Gerçekleştirildi

Mustafakemalpaşa Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü ve Yerel Gündem 21 koordinasyonuyla, Mustafakemalpaşa İlçesinin AB fonlarından daha fazla yararlanmasını sağlamak amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında, ilçe belediye çalışanları, Mustafakemalpaşa YG 21 Genel Sekreteri Nuray LAÇİNER ve kamu kurumu personelinin katıldığı eğitim düzenlendi.

16/06/2009 Salı günü saat 09:00-18:00 saatleri arasında Mustafakemalpaşa Öğretmen Evi Cevdet Nesre Toplantı Salonunda gerçekleştiren seminere Bursa Valiliği İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü H.Vedat ATACAN katıldı.

AB Hibe Projeleri, Proje Hazırlama Usulleri konulu Eğitim programının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Sadi KURTULAN “Farklılıkların güzelliklerini yaşatmak, gençleri dünya ile kucaklaştırmak, değerlerimizi dünyaya tanıtmak, insanlarla köprü kurabileceğimiz yaklaşımlar oluşturmak, ailenin önemini hissettirmek, Yunus, Hz. Mevlana gibi değerlerimizi tüm dünyaya tanıtmak ve tüm güzellikleri ülkemize, ilçemize getirmek için çok çalışmamız gerekiyor ve dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar” dedi.

İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Sayın ATACAN’ın bu konuda her türlü yardıma açık olduklarını belirtmesi ve “Mustafakemalpaşa’nın AB hibelerinden en üst düzeyde faydalandırılması hedefini kendime hedef koydum “ şeklindeki sözleri verdiği değerli bilgilere ek olarak katılımcıları olumlu yönde motive etti.